Latest update آذر ۱۲ام, ۱۳۹۹ ۸:۵۶ قبل از ظهر
اسفند ۰۳, ۱۳۹۴ admin مقالات دیدگاهها برای راهنمای پرداخت اینترنتی بسته هستند
پرداخت اینترنتی چیست؟
پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق اینترنت، در قبال دریافت کالا یا خدمات اطلاق می شود به طوری که این پرداخت بدون نیاز به حضـور فیزیکی در بانک یا فروشگاه از طریق اینترنت انجام شود. در واقع خریدار با مصرف از کارت بانکی خود می تواند از اینترنت خرید نماید پول آن را همان موقع پرداخت نماید.
دریافت درگاه مستقیم بانکی,درگاه پرداخت مستقیم,ارائه درگاه بانکی,بهترین درگاه بانکی,درخواست درگاه بانکی|دریافت درگاه بانکی,گرفتن درگاه بانکی|درگاه پرداخت اینترنتی,درگاه پرداخت,جهان پی,درگاه بانک,درگاه اینترنتی بانک,درگاه بانکی,درگاه پرداخت,دریافت درگاه پرداخت اینترنتی,درگاه مستقیم
فرآیند پرداخت اینترنتی
مدیران وبسایت های اینترنتی با بانک ها قراردادی می بندند به این ترتیب پول با همکاری بانک از طریق اینترنت از حساب مشتری به حساب مدیر وبسایت واریز می شود.
در حال حاضر بانکهای ملت، سامان، پارسیان، ملی، اقتصاد نوین پاسارگاد این امکان را فراهم آورده اند که افراد بتوانند با مصرف از کارت های بانکی تحت شتاب، خرید اینترنتی انجام دهند. یعنی این بانک ها به عنوان دروازۀ پرداخت یا درگاه پرداخت یا در اصطلاح Gateway عمل می کنند.
این به این مفهوم نیست که تنها کارت های همین ۵ بانک قابلیت خرید اینترنتی را دارد، بلکه به این معناست که این بانکها امکاناتی را فراهم کرده اند که بتوان با کارتبقیه بانک ها هم خرید اینترنتی کرد این امکانات خود را در اختیار فروشگاههای اینترنتی قرار داده اند.
به این ترتیب شما بعد از اطمینان از کالا یا سرویس سایت مورد نظر خود می توانید پول آن را به صورت آنلاین پرداخت نمایید.
با چه کارت هایی می توان خرید اینترنتی کرد
در حال حاضر این امکان از طریق کارت همه بانک های عضو شتاب میسر است.
پارامتر های ضروری جهت خرید اینترنتی
در وقت خرید اینترنتی ۴ پارامتر کارت بانکی از شما پرسیده می شود که در عکس جالب زیر کنارشان ستاره قرمز زده شده است.
در ادامه به ارزیابی تک تک این پارامترها می پردازیم:
۱- شماره ۱۶ رقمی درج شده بر روی کارت
این شماره در کارت تمام بانک ها، بر روی کارت درج شده است. نمونه شماره کارت درج شده بر روی کارت های بانک ملی در عکـس زیر آمده است.
خبرهای ارتباط با این خـبر را هم بخوانید – ادامه ی بعد از لینک ها
۱۰ نکته امنیتی وقت مصرف از اینترنت بانک
ایمن ترین خطرناکترین دامنههای اینترنتی جهان
کارت های بانکی با امکانات ویژه به بازار می آیند
شگردهای کلاهبرداری اینترنتی
مطمئن ترین بانکهای جهان
۲- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم
رمز خرید اینترنتی، با رمزی که شما وقت استفاده از دستگاههای خود پرداز ATM وارد می نمائید مفرق است . حتی این رمز با رمز اینترنت بانک که حساب را از طریق اینترنت چک می بکنید ، مفرق است.
در اکثر بانک ها زمانی که کارت خود را تحویل می گیرید، رمز خرید اینترنتی ندارید. جهت فعال کردن رمز خرید اینترنتی یکی از کارهای زیر را انجام دهید:
۱- اکثر بانک ها امکان تعریف رمز خرید اینترنتی را در دستگاههای ATM قرار داده اند. به دستگاه خودپرداز بانک مراجعه بکنید . کارت خود را وارد بکنید و بخش عملیات رمز را انتخاب بکنید . در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را تعریف بکنید .
۲- به شعبه بانک مراجعه بکنید و بگویید می خواهم رمز خرید اینترنتی دریافت کنم. اگر بانکتان بانک خوب ی باشد قطعا ً راهنمای ی می شوید.
۳- کد CVV2
کد CVV2 به صورت عدد ۳رقمی (و به ندرت ۴رقمی) مانند شمارۀ ۱۶رقمی حک شده روی کارت، بر روی اکثر کارت ها حک شده است. مثلاً روی کارت های بانک های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و… به صورت عدد ۳رقمی حک شده است. یا در گاهی کارت های بانک ملی ۴ رقمی است عکـس آن را در زیر مشاهده می نمایید.
در برخی کارت های بانک تجارت، کد CVV2 به صورت رقم ۱۷، ۱۸ ۱۹ بعد از ۱۶رقم شماره کارت حک شده است.
۴- تاریخ انقضاء
تاریخ انقضاء روی اکثرا کارت های بانکی حک شده است. چنانچه روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، نگران نباشید. از عدد ۱۲ به جای ماه از ۹۹ به جای سال انقضای کارت استفاده نمایید.
موارد اقطعا لی پرداخت اینترنتی
سیسـتم پرداخت اینترنتی بوسیله بانک های علت به گونه ای طراحی شده است که ایمن باشد و هم ساده و کمترین نیاز به روش ی را جهت خریدار ایجاد نماید. اما با این وجود گاهی اوقات ممکن است موارد ی در وقت خرید اینترنتی به وقوع بپیوندد.
مثلاً ممکن است در پرداخت شبکه بانکی قطع شود و پرداخت ناخوب انجام شود.
ً بدترین حالتی که ممکن است به وقوع بپیوندد این است که پول از حساب شما کسر شود، ولی به حساب فروشنده واریز نشود. ولی نگران نباشید. در این حالت اکثرا ٌ ً پول شما در حساب های میزان واسط بانک است.
نهایتاً بانک می می بایست مغایرت ها را رفع نماید . منتظر بمانید اگر تا ۴۸ ساعت پول به حسابتان برگشت نخورد، آنگاه با پشتیبانی وبسایت فروشنده یا بانک علت پرداخت اینترنتی ارتباط بگیرید تا مغایرت برطرف شود.
آذر ۱۰, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای معرفی طرح توجیهی راه اندازی رستوران سنتی بسته هستند
معرفی طرح توجیهی راه اندازی رستوران سنتی در این مطلب می خواهیم به معرفی طرح توجیهی رستوران سنتی برای شما...مهر ۰۱, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای دسترسی محدود کودکان پناهنده به آموزش/ خودداری مدارس انگلیس از پذیرش دانش آموزان پناهنده بسته هستند
شهریور ۳۱, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای اردوی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه امیرکبیر هفته آینده برگزار میمی شود بسته هستند
شهریور ۳۰, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای رکابزنی ۲ عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه از دریاچه ارومیه تا دریاچه وان بسته هستند