Latest update آذر ۱۲ام, ۱۳۹۹ ۸:۵۶ قبل از ظهر
اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۵ admin اخبار دانشگاهی دیدگاهها برای «اردوهای جهادی»؛ سفرهایی که مقصدشان آبادانی کشور می باشد بسته هستند
خبرهای جدید دانشگاهی را از «کانال خبرهای جدید دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
تیم دانشگاه خبرگزاری دانشجو- زهرا کوشافر؛ «اردوهای جهادی» جهت دانشجویان نسل سوم انقلاب اسلامی، عنوانی آشنا می باشد. اردوهایی که مقصدش منطقه ها و مناطق محروم کشور و همچنین موضوعش تلاش جهت ساخت و همچنین ساز و همچنین آبادنی آن هم منطقه ها و مناطق می باشد. اردوهایی که آن سال شمسیها رونق ویژه ای به خود گرفته می باشد و همچنین کمتر دانشجویی را میتوانی پیدا کنی که به بهانه آن ارودها حداقل یک بار پایش به منطقه ها و مناطق محروم کشور باز نشده باشد.
ولی باید توجه داشت آن جنب و همچنین جوش دانشجویی جهت ساخت وساز منطقه ها و مناطق محروم کشور مرتبط به همین سال شمسیها و همچنین جوانان نسل سوم انقلاب نمیمی شود، چنان که در سالیان ابتدایی انقلاب، رفت و همچنین آمد دانشجویان مهندس و همچنین پزشک به مناطقی که زیر خروارها محروم و بی بهره دوران پهلوی ناپدید شده بودند، سبب شد تا هسته ابتدایی و اولیه تشکلی شکل بگیرد که با صدور فرمان حضرت امام و پیشوا (ره) در سالیان بعد و همچنین در قالب نهاد انقلابی «جهاد سازندگی» یکی از مهمترین و همچنین موثرترین نهادها در ساخت وساز کشور و همچنین خودکفایی در تولید مواد ابتدایی و اولیه حوزه کشاورزی در کشور شد.
هم اکنون و همچنین در ابتدای دهه چهارم انقلاب که جهاد اقتصادی با فرمان رهبر فرزانه انقلاب در صدر اولویتهای کشور و همچنین ملت قرار گرفته و همچنین صیانت از تولید ملی در خط مقدم آن جهاد تعریف شده می باشد، ضرورت دارد حرکت نوینی با الهام از جهادسازندگی شکل بگیرد. چراکه اساساً پیشرفت کشور منوط به جبران عقبماندگیهای علمی و همچنین فناوری و همچنین رفع ناکارآمدیهای رسوب کرده در نهادها و همچنین سازوکارهای دولتی و همچنین اصلاح ساختارهای معیوب و همچنین بیماریهای مزمن اقتصادی می باشد و همچنین آنها نیز جز با الگوی فرهنگ و همچنین مدیریت جهادی ممکن نیست.
پیام حضرت امام و پیشوا (ره) جهت تشکیل جهاد سازندگی
آن در حالی بود که حضرت امام و پیشوا خمینی (ره) روز قبل از اعلام پیام خود مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی، در سال۵۸ در جمع افراد انجمن اسلامی جوانان و همچنین گروه و حزب جمهوری اسلامی و همچنین فرهنگیان شهرستان ملایر بیاناتی به آن شرح داشتند: «در حال حاظر همه ما که در اینجا مجتمع هستیم، تو که از بیجار آمدهاید، آقایانی که از درود آمدهاند، آقایانی که از ملایر آمدهاند، آقایانی که از اهواز آمدهاند، همه ما بایستی و حتما با هم دست به هم بدهیم که آن مرحله اصلی را، آنها را بررسی کننده و پروهشگر کنیم، مراحل بعد آسان می باشد دیگر. مهم آن می باشد که آن مراحل بگذرد که مملکت ما یک حکومت مستقر پیدا بکند، یک ریاست جمهوری پیدا بکند، یک مجلس شورا پیدا بکند که اساس حکومت که اصل می باشد تحقق پیدا بکند، بعد برویم سراغ آنکه گرفتاری داریم و همچنین در حال حاظر هم حکومت درصدد آن می باشد که به روش گسترده در همه جا مشغول بشوند به پاکسازی و همچنین مشغول بشوند به کار که همین امروز هم پیامش را ما خواهیم داد به همه ملت که جهاد سازندگی یک کاری می باشد که بایستی و حتما بشود و همچنین همه ملت، همه شهروندان و مردم شهر موظفند که در کار شرکت کنند و همچنین در صورتی که با همه ملت اینکار شروع بشود، ایران بعد از چندی یک ایران آباد انشاءالله خواهد بود. من از خدای تبارک و همچنین تعالی سلامت و همچنین سعادت همه تو آقایان را میخواهم و همچنین متشکرم از تو که از بلاد دور آمدید و همچنین در یک اتاق تنگ و همچنین تاریکی نشستید و همچنین عرق میریزید. انشاءالله خداوند همهتان را تأیید کند. (صحیفه نور، ج ۷، ص ۱۳۴)
جهت تحقق جهاد اقتصادی در سال شمسی پیش رو بهره بری و استفاده از تمامی پتانسیلهای موجود فرهنگی و اجتماعی و همچنین اقتصادی ضروری می باشد. تشکلهای دانشجویی و همچنین جوانان به عنوان یکی از بانشاطترین و همچنین تاثیر گذارترین نیروهای فرهنگی و اجتماعی چگونه میتوانند در تحقق جهاد اقتصادی سهیم باشند؟ آغاز فصل تابستان و همچنین تعطیلی کلاسهای درسی به نوعی فصل اردوهای جهادی دانشجویان و همچنین جوانان نیز محسوب میمی شود. سوال آن می باشد که با توجه به پتانسیل ارزشمند چنین ساختاری، آیا بهرهمندی و همچنین مدیریت چنین اردوهایی میتواند موجب تسریع در روند تحقق اهداف حرکت به سمت جهاد اقتصادی می شود؟
واقعیت آن می باشد که فصل مشترک میان دو موضوع اردوهای جهادی و همچنین جهاد اقتصادی، رویکرد «جهادی» آن همها می باشد، رویکردی ایثارگرانه و همچنین صادقانه که کمتر میقدرت مشابه آن هم را در ساختار بروکراتیک ادارات و همچنین نهادهای متنوع و گوناگون و مختلف دیدن کرد.
تجربه موفق اردوهای جهادی که مورد تأیید رهبر انقلاب و همچنین مسئولان دلسوز نظام نیز هست، هر ساله در اوقات تعطیلی دروس دانشگاهی و همچنین حوزوی چه در ایام تعطیلات عید نوروز و همچنین چه در ایام تعطیلات تابستان موجب هجرت قسمت و بخش قابل توجهی از جوانان از شهرستان و همچنین دیار خود و همچنین حرکت به سمت منطقه ها و مناطق محروم جهت خدمت رسانی به آن منطقه ها و مناطق در قالب اقدامات عمرانی، فرهنگی، بهداشتی و همچنین آموزشی میمی شود و همچنین یک قوه کارآمد فرهنگی و اجتماعی را مثل جهاد سازندگی رقم میزند.
اردوهای جهادی همطراز با جهادسازندگی اوایل انقلاب
رهبر معظم انقلاب در دیدار ۳۱ شهریور سال شمسی ۸۹ با جوانان جهادگر، اردوهای جهادی را همطراز با جهاد سازندگی اوایل انقلاب دانسته و همچنین تآکید کردند: «یک روز مستلزم و نیازِ حرکت دفاعى در درون جامعه بود، یک روز مستلزم و نیازِ حرکت دفاعى در مرزهاى کشور بود، یک روز مستلزم و نیازِ به علم و همچنین دانش می باشد، یک روز مستلزم و نیازِ به تحکیم عقاید و همچنین ایمانهاست، یک روز مستلزم و نیازِ به خدمتگزارى می باشد… تو سفیران کار و همچنین تلاش خواهید شد. وقتى تو در یک محیطى حاضر میشوید؛ در کویر، در کوهستان، در نقاط دور از دسترس، در میان شهروندان و مردم شهر محروم مشغول کار میشوید، جوانى که در آنجاست، از تو الهام میگیرد و همچنین تو میشوید سفیر تلاش و همچنین کار و همچنین خدمت و همچنین جهاد و همچنین مجاهدت.»
آیت الله خامنهای در آن دیدار ضمن تعمیم چنین الگویی به سایر قسمت و بخشها، از مسئولان خواستند که بارههای تقویت و همچنین فراگیری چنین اقداماتی را فراهم کنند.
فعالیت بیش از ۱۰ سال شمسی اردوهای جهادی نه تنها به شکلگیری بسیج سازندگی انجامید، بلکه تجربههای موفقی مانند تدوین طرح جامع حرکتهای جهادی، شکلگیری ثابت حلقههای جهادی در اکثر دانشگاههای متنوع و گوناگون و مختلف کشور و همچنین نمایش اردوهای متنوع و گوناگون و مختلف را در بارههای عمرانی- نوسازی، فرهنگی، آموزشی و همچنین علم پزشکی جدید- بهداشتی رقم زده می باشد.
حضور ۳ هزار تیم جهادی در روستاهای سطح کشور
به گفتهی دست یار فرهنگی نهاد بسیج سازندگی سه هزار تیم جهادی بسیج سازندگی در سطح کشور وجود دارند که در فصول متنوع و گوناگون و مختلف به منطقه ها و مناطق محروم کشور سرویس ها و خدمات رسانی میکنند. فرشاد عالی در گفتوگو باخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: نهاد بسیج سازندگی در راستای فرمایشات رهبرمعظم انقلاب مبنی بر ترویج اقتصاد مقاومتی به دنبال توانمندسازی شهروندان و مردم شهر در منطقه ها و مناطق محروم می باشد.
او همچنین تصریح کرد: آن طرحها با هدف جلوگیری از مهاجرت و همچنین اشتغالزایی از سال شمسی ۸۹ به صورت تحقیقاتی آغاز و همچنین به تا حال ادامه دارد.
عالی با گفتن آنکه آن نهاد دو سال شمسی ابتدایی فعالیت خود را به بررسی در عرصه اقتصاد مقاومتی و همچنین بارههای مناسب جهت اجرای آن طرح اختصاص داده می باشد، اظهار داشت: آن نهاد در سال شمسی قبل ۲۳ هزار طرح اقتصاد مقاومتی را اجرا و همچنین به بهرهبرداری رسانده می باشد.
او همچنین افزود: طرحهای اجرا شده در سال شمسی قبل در ۱۸عرصه متنوع و گوناگون و مختلف بوده ولی باید توجه داشت امسال آن آمار به ۲۰عرصه افزایش پیدا کرده می باشد.
عالی با گفتن آنکه نهاد بسیج سازندگی جهت کمک به اقتصاد مقاومتی تواناست، تصریح کرد: آن توانایی را داریم که طرحهای اقتصاد مقاومتی را در صورت همکاری نهادهای دولتی به ۸۰ هزار طرح افزایش دهیم.
اردوهای جهادی چگونه میتوانند در راستای جهاد اقتصادی فعالیت کنند؟
۱) فعالیتی که به تا حال اردوهای جهادی انجام دادهاند در قالب فعالیتهای عمرانی، فرهنگی و همچنین بهداشتی در راستای محروم و بی بهره زدایی از منطقه ها و مناطق هدف و همچنین تسریع در روند خدمت گزاری حکومت به منطقه ها و مناطق محروم بوده می باشد، یک حساب سرانگشتی کافی می باشد تا مقدار و اندازه و میزان سرویس ها و خدمات ارائه شده توسط آن جوانان جهادگر ارزیابی اقتصادی می شود.
۲) شناخت قابلیتهای اقتصادی و همچنین بررسی کردن معظلات و مسائل و مشکلات و همچنین توانمندیهای اقتصادی منطقه ها و مناطق محروم کشور به شکلگیری یک اطلس جامع از اوضاع اقتصادی، معیشتی و همچنین نیازمندیها و همچنین توانمدنیهای اقتصادی شهروندان و مردم شهر منطقه ها و مناطق متنوع و گوناگون و مختلف میانجامد که البته چنین کاری تنها و فقط و همچنین تنها و فقط از فضای جهادی چنین تشکلها و همچنین اردوهایی بر خواهد آمد و همچنین نه با قسمت و بخش نامههای اداری و همچنین….
مشخص کردن کارگروههای اقتصادی و همچنین تلاش جهت شناسایی معظلات و مسائل و مشکلات، موانع، آسیبها و همچنین پتانسیل منطقه هدف به تهیه یک طرح جامع اقتصادی بلند مدت از منطقه ها و مناطق محروم میانجامد که داشتن چنین طرحی ضمن کمک به برنامه جذاب و جالب و خوب ریزی مناسبتر اردوهای جهادی، با توجه به حضور هرساله تیمهای متنوع و گوناگون و مختلف جهادی، موجب تقویت خدمت رسانی مسئولان شده و همچنین مانند یک اهرم نظارتی قوی نیز عمل می کند.
۳) توسعه روستایی به عنوان یکی از ارکان اساسی توسعه کشور یکی از اصلیترین اهداف چنین اردوهایی می باشد. بیکاری، دخل و درآمد پایین، سطح پایین کیفیت زندگی و همچنین نبود زیر ساختهای مناسب و همچنین… شامل عوامل مهاجرت روستائیان محسوب میمی شود که آن مهاجرت همچنین و علاوه بر تأثیرات منفی فرهنگی و همچنین فرهنگی و اجتماعی، پیامدهای منفی اقتصادی در سطح خرد و همچنین کلان را نیز به همراه دارد. کارآفرینی در روستا و همچنین خودکفا ساختن روستائیان از طریق اموزشهای مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری و همچنین فراهم ساختن بسترهای مناسب فعالیت کشاورزی و همچنین دامپروری و همچنین بهره بری و استفاده از تعاونیهای روستایی همچنین و علاوه بر بهبود کیفیت زندگی اهالی روستا از طریق فعالیتهای عمرانی و همچنین بهداشتی باعث ساخته یا ایجاد شرایط مناسب جهت آنان شده یکی از کلیدیترین راهحلها در ریشه کنی بیکاری و همچنین رکود اقتصادی منطقه ها و مناطق روستایی و همچنین کاهش سرعت جریان مهاجرت باشد.
یکی از مسائلی که توسعه روستایی را با مشکل مواجه میسازد فقدان نهادهای حمایت کننده و همچنین عدم پیگیری مطالبات و همچنین نیازمندیهای روستائیان در مراحل تکمیلی می باشد که بسیج سازندگی به عنوان متولی اردوهای جهادی میتواند همچنین و علاوه با اتخاذ یک سیستم نظارتی و همچنین تعاملی با مسئولان، آن خلأ اساسی را پر کند.
نمایش اردوهای جهادی سیاست تمرکززدایی را تامین می کند
با توجه به رویکرد جهادی چنین اردوهایی ورودشان به عرصه اقتصادی در حوزه خدمت رسانی به منطقه ها و مناطق محروم برکات زیر را در پی دارد؛ نمایش اردوهای جهادی بر اساس برنامه جذاب و جالب و خوبریزی کلان و همچنین با رویکردی اقتصادی نه تنها سیاست تمرکززدایی را تامین می کند، بلکه به تلاش و همچنین برنامه جذاب و جالب و خوب ریزی از نزدیک و همچنین نه در اتاقهای بسته جهت رفع معظلات و مسائل و مشکلات اقتصادی و همچنین معیشتی منطقه ها و مناطق محروم میانجامد. توجه به حجم بالای روستاهای کشور، محروم و بی بهره نسبی اکثر آنها و همچنین بحث تمرکز زدایی از شهرستانها، توجه به اقتصاد و همچنین معیشت روستایی و همچنین محروم و بی بهره زدایی از روستاها به یک ضرورت اجتناب ناپذیر تغییر پیدا کردن میکند.
نیروهای انسانی حاضر در چنین اردوهایی بدون کمترین چشم داشتی و همچنین با روحیهای جهادی و همچنین ایثارگونه، به دنبال محروم و بی بهره زدایی از منطقه ها و مناطق محروم و همچنین کمتر دیده شده کشور خواهند بود، بازتاب کلی چنین عملی در دراز مدت کاهش فاصله طبقاتی، ساماندهی اقتصادی منطقه ها و مناطق محروم و همچنین شناسایی آن همهاست. مناطقی که بسیاری از آن همها از ابتداییترین امکانات نیز محروم خواهند بود.
بهداشت کم رنگ می باشد و همچنین در آمد چندانی وجود ندارد؛ ولی باید توجه داشت کودکان جهت ارتباط با دنیای خارج اشتیاق دارند.معصومه ۸ ساله در روستای جعفر آباد از توابع بیجار انگلیسی میخواند؛ به امید آنکه بتواند با خارجیها حرف بزند. کلاس معصومه نیز مانند کودکان شین آباد بخاری نفتی دارد و همچنین دربهای خرابش به سختی باز میشوند.
آن کلاس را عدهای از دانشجویان دانشگاه کردستان در قالب اردوهای جهادی بسیج سازندگی برپا کردهاند و همچنین میگویند که در کنار کارهای عمرانی، بهداشتی و همچنین کار آفرینی به دنبال آموزش روستاییان خواهند بود.
معصومه که بعد از چند روز توانسته به زبان انگلیسی تا عدد ۱۰ را بشمارد میگوید: میخواهم انگلیسی بخوانم تا حرف برنامه جذاب و جالب و خوبهای خارجی ماهواره را بفهمم.
علی پدر معصومه که ۴۲ سال شمسی دارد و همچنین به کشاورزی مشغول می باشد نیز از کلاسهای تیمهای جهادی احساس رضایت میکند و همچنین میگوید: راستش را بخواهی پیش از آن چنین دیدی به بسیج نداشتم، ولی باید توجه داشت در حال حاظر نظرم کاملا فرق کرده می باشد. بدون چشم داشتی جهت ما کار میکنند و همچنین به بچهها درس میدهند.
۱۹۰ دانشجو در قالب تیمی جهادی از سوم شهریور ماه به جعفرآباد و همچنین ۶ روستای اطراف آن هم آمدهاند تا در ۱۰ روزه به اهالی آن روستاهای محروم سرویس ها و خدمات رسانی کنند.
آن جهادگران که ۱۴۰ فرد یا شخص از آن همها دخترک های جوان و ازدواج نکرده خواهند بود همچنین و علاوه بر بر گزاری کلاسهای متنوع و گوناگون و مختلف جهت روستانشینان فعالیتهای عمرانی و همچنین بهداشتی نیز انجام میدهند.
امید کلوندی، مسئول تیم جهادی میگوید: روستاهای جعفرآباد، حسن آباد، میدان مظفرخان، کچگنبد، قزل بلاغ، خوش مقام و همچنین کوتان را در آن اردو جهادی انتخاب کردهایم و همچنین همچنین و علاوه بر فعالیتهای عمرانی، بهداشتی و همچنین فرهنگی به دنبال آن هم هستیم که در راستای اقتصاد مقاومتی با آموزش باره روستاییان باره اشتغال آن همها را فراهم کنیم. خیابانهای روستای جعفرآباد با جمعیتی هزار و همچنین صد نفری سنگفرش شدهاند ولی باید توجه داشت اهالی آن هم از داشتن گاز و همچنین فاضلاب محروم خواهند بود.
اهالی آن روستا مهمترین مستلزم و نیاز خودشان را بهداشت و همچنین لوله کشی فاضلاب عنوان میکنند و همچنین میگویند: برادران بسیجی در حد قدرت جهت ساماندهی فاضلاب تلاش کردند ولی باید توجه داشت بازهم فاضلاب در گوشهای از روستا در سطح زمین جمع و همچنین کودکانمان را مریض میکند.
عموم شهروندان و مردم شهر ساکن در روستای جعفر آباد از فعالیت تیمهای جهادی رضایت دارند ولی باید توجه داشت بازهم افرادی خواهند بود که بد بینانه به موضوع نگاه میکنند.
دانشجویان مسئولیت تامین نیازهای روستاییان را ندارند
سمیه ۵۶ ساله که به همراه دو پسر و همچنین یک دختر خود در آن روستا زندگی میکند در ارتباط و رابطه با تیمهای جهادی میگوید: دو سه روز کلاس به بچهها چیزی یاد نمیدهد بچههای ما به بهداشت و همچنین فاضلاب مستلزم و نیاز دارند. پولی که جهت جعفرآباد در نظر گرفته شده می باشد را صرف کارهای زود گذر نکنند.
دانشجویان جهادگر که تمامی آن همها دانشجوی دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و همچنین دکترا خواهند بود به صورت داوطلبانه به روستا آمدهاند تا هم خدمتی کرده باشند و همچنین هم آموختههای خود را امتحان کنند.
به گفته فرشاد عالی، دست یار نهاد بسیج سازندگی؛ به هر جهادگر حاضر در اردوها مبلغ ۸۰ هزار تومان به صورت کمک هزینه جهت ۱۰ روز کار داده میمی شود، خوراک و همچنین لوازم مورد مستلزم و نیاز جهت آن ۱۰ روز نیز یاید خودشان تامین کنند.
او همچنین میگوید: نهادهای دولتی و همچنین غیر دولتی بخشی از بودجه مورد مستلزم و نیاز بسیجیان جهادگر را تامین میکنند ولی باید توجه داشت خیرین نیز نقش بسزایی در آن باره دارند.
سارا به جو، یک جامعهشناس، آن اردوها را جهت تقویت همبستگی ملی موثر میداند و همچنین میگوید: فعالیتهایی از آن تیم، محبت و همچنین نوع دوستی را در جامعه ترویج میدهد و همچنین به افرادی که سطح زندگی پایبنی دارند امید به بعدی میبخشد.
او همچنین میافزاید: تجربه نشان داده می باشد که در صورتی که چنین اقدامات خیرخواهانهای با کمکهایی از سوی دستگاه حکومتی همراه می شود اعتماد شهروندان و مردم شهر نسبت به دستگاه حکومتی را بالا میبرد.
به جو معتقد می باشد که کارهای جهادی را بایستی و حتما بر روی زیر ساختها متمرکز کرد، زیرا در صورتی که در آن کارا مسایل زودگذر و همچنین سطحی در اولویت قرارگیرد تاثیری منفی خواهد داشت. یعنی تا زمانی که فاضلاب شهروندان و مردم شهر را مریض میکند آموزش جهت حفظ سلامت تاثیر چندانی ندارد.
با آن حال نباید فراموش کرد که آن دانشجویان خود جوش به روستاها آمدهاند و همچنین مسئولیتی جهت جهت تامین مستلزم و نیاز روستاییان ندارند.
حبیبالله جلیلی، مسئول مرکز اجرایی قرارگاه جهاد اقتصادی نهاد بسیج سازندگی در همین ارتباط و رابطه با اشاره به اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در روستاها گفت: یکی از مهمترین مولفههایی که در اقتصاد مقاومتی به آن هم پرداخته میمی شود موضوع ترویج و همچنین آموزش در حوزه تولید به خصوص کشاورزی می باشد.
او همچنین با اشاره به کارهای انجام شده در بازه ۱۰ روزه اردوی جهادی، توسط دانشجویان بومی استان در آن روستا اظهار داشت: دانشجویان جهادی در آن روستا علاقمندان را در مساجد و همچنین مدارس جمع کرده و همچنین در باره کارهای تولیدی و همچنین کشاورزی به آن همها آموزش میدهند.
مسئول مرکز اجرایی قرارگاه جهاد اقتصادی نهاد بسیج یکی دیگر از فعالیتهای امسال بسیج سازندگی را تحویل مجانی و رایگان جوجههای ۴۵ روزه به اهالی عنوان کرد و همچنین گفتن داشت: در پی آنیم تا اقتصاد مقاومتی را در میان اهالی روستا ترویج دهیم.
او همچنین اهداف فرهنگی آن اردوها را پررنگتر از کارهای عمرانی آن هم دانست و همچنین گفت: هدف امسال تیم جهادی پایهگذاری فرهنگ اقتصاد مقاومتی می باشد در سال شمسی فرهنگ و همچنین اقتصاد با عزم و همچنین اراده ملی و همچنین تلاش جهادی در میان اهالی روستا بوده می باشد.
جلیلی تصریح کرد: دانشجویان نقش اصلی و همچنین اساسی اردوهای جهادی بسیج سازندگی را دارند که امسال استقبال بینظیری را از آنان شاهد بودیم.
او همچنین با گفتن آنکه بسیج سازندگی از کارهای جهادی دانشجویان خیلی زیاد حمایت میکند گفت: بسیج سازندگی جهت افرادی که توسط دانشجویان آموزش میبینند گواهی صادر کرده و همچنین از اهالی روستا حمایت میکند.
مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری به ذکر می باشد، موفقیت چنین طرحی به اختصاص ردیف بودجهای مشخص جهت اردوهای جهادی و همچنین لزوم همکاری و همچنین همفکری مسئولان منطقه ها و مناطق متنوع و گوناگون و مختلف کشور نیازمند می باشد؛ البته در آن باره نباید تجربه جهاد سازندگی را فراموش کرد،. دولتی شدن و همچنین بروکرات شدن چنین ساختارهایی ابتدا به کمرنگ شدن روحیه جهادی و همچنین خدمت رسانی و همچنین در نهایت به حذف آن ساختارها میانجامد.
رهبر معظم انقلاب در دیدار با جوانان جهادگر، بسیج سازندگی و همچنین اردوهای جهادی را هم ریشه میدانند؛ «آن کار، اول از خود جوونها شروع شد؛ خود جوانهاى دانشجو و همچنین دانشآموز در بخشهاى متنوع و گوناگون و مختلف، آن حرکت را شروع کردند؛ در سال شمسی ۷۹ به گفته آن حرکت زیبا و همچنین پرشکوه به ما رسید و همچنین منجر شد به آنکه پیام بسیج سازندگى به قاطبهى جوانان کشور داده می شود. یعنى آن یک حرکت خودجوش مردمى می باشد؛ درست مثل جهاد سازندگى در آغاز انقلاب. جهاد سازندگى هم همین جور بود؛ اول، خود جوونها شروع کردند، خودشان رفتند توى روستاها مشغول خدمتگزارى شدند در آن هم اوضاع خیلی زیاد دشوار و همچنین پیچیده. آن حرکت، امام و پیشوا بزرگوار را به فرمان جهاد سازندگى تشویق کرد.»
آن حرکت جهادی مولفهها و همچنین ویژگیهای مخصوص به خود دارد؛ که بعضی از مهمترین آن همها به آن شرح می باشد:
– همافزایی میان نیروهای جهادگر دیروز و همچنین امروز با تکیه بر استخراج گوهرهای جهادی از گنجینه دفاع مقدس
– بارورسازی و همچنین سازماندهی قدرت بالقوه و همچنین بالفعل جوانان جهادی در راستای اهداف بلند اقتصادی
– ظرفیتسازی نهادی در قسمت و بخش صنعت، فناوری و همچنین تولید با تکیه بر نیروهای مردمی
-بهرهگیری از پشتیبانی نهادهای دولتی و همچنین عمومی در جهت توانمندسازی تشکلها و همچنین بنگاههای غیردولتی
نمایش اردوی اقتصاد منطقهای توسط تیم جهادی ولی نعمتان و همچنین تلاش جهادیان دانشجویان بومی دانشگاههای استان کردستان جهت بررسی کردن اوضاع منطقه هدف خویش با راهاندازی یک تیم پژوهشی و همچنین تدوین یک طرح بلند مدت جهت ارتقای معیشت و همچنین رفع محروم و بی بهره منطقه، نمونههایی می باشد که از یک طرف ضرورت ساماندهی در اولویتبندی برنامه جذاب و جالب و خوب اردوهای جهادی و همچنین از دیگر سو ضرورت توجه اکثرا و بیشتر مستولان به آن پتانسیل عظیم و همچنین ارزشی را یادآور میمی شود، تا با هموار ساختن مسیر برنامه جذاب و جالب و خوبهای اردوهای جهادی به سمت فعالیتهای اقتصادی جهت محرومین، به تحقق اهداف سال شمسی ۱۳۹۵ و همچنین رسیدن به اهداف سند چشم انداز ۱۴۰۴کمک نمایند.
به نظر میرسد احیای نهادی تاثیر گذار همچون جهاد سازندگی با افزوده شدن قدرت تشکلهای جوون و همچنین نسل سومی جهادی میتواند یه جهش عظیم به سمت خودکفایی و همچنین ساخت وساز کشور ساخته یا ایجاد کند؛ جهشی که مبتنی بر فکر کردن و اندیشیدن انقلابی و همچنین جهادی و همچنین با رویکرد استقلال محور می باشد.
آذر ۱۲, ۱۳۹۹ دیدگاهها برای جلیل سبحانی تولید محصولات نانویی جهت مصارف ضد خوردگی و گلهای حفاری بسته هستند
آذر ۱۰, ۱۳۹۹ دیدگاهها برای خرید و فروش انواع آهن آلات و محصولات فولادی بسته هستند
شهریور ۱۷, ۱۳۹۹ دیدگاهها برای مرکز خرید آیدین پریهان و سایر مراکز خرید در شهر وان ترکیه بسته هستند
شهریور ۱۷, ۱۳۹۹ دیدگاهها برای جاذبه های دیدنی در ایروان ارمنستان بسته هستند
آذر ۱۰, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای معرفی طرح توجیهی راه اندازی رستوران سنتی بسته هستند
معرفی طرح توجیهی راه اندازی رستوران سنتی در این مطلب می خواهیم به معرفی طرح توجیهی رستوران سنتی برای شما...مهر ۰۱, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای دسترسی محدود کودکان پناهنده به آموزش/ خودداری مدارس انگلیس از پذیرش دانش آموزان پناهنده بسته هستند
شهریور ۳۱, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای اردوی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه امیرکبیر هفته آینده برگزار میمی شود بسته هستند
شهریور ۳۰, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای رکابزنی ۲ عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه از دریاچه ارومیه تا دریاچه وان بسته هستند