Latest update آذر ۱۲ام, ۱۳۹۹ ۸:۵۶ قبل از ظهر
تیر ۱۲, ۱۳۹۵ admin مقالات دیدگاهها برای ۱۰ مطلبی ای که هر برنامـه نویس جاوا باید بداند بسته هستند
آموزش جاوا
آموزش برنامه نویسی جاوا
بر طبـق تجربه ای که نویسنده در طول سالیان متمادی در محیطهای جاوا کسب کرده است، بسیاری از پروگرام نویسان جاوا برخی از مفاهیم کلیدی پایه جاوا را نمی دانند درحالیکه برخی از آنها چندین سال در حال توسعه جاوا می باشند . به نظر نویسنده، هر پروگرام نویس جاوا که جاوای استاندارد را آموخته است یا در حال پیاده سازی با استفاده از جاوای استاندارد است بایستی نکات کلیدی و پایه زیر را بداند.
۱)هر پروگرام نویس جاوا می بایست تاریخچه، شیوه هدف ایجاد جاوا را بداند.
جاوا حدود سال ۱۹۹۲ در کمپانی سان میکروسیسـتم ز توسط جمز گاسلینگ اختراع شد. هدف جاوا ارایه زبانی بود که مستقل باشد، یعنی برنامـه های آن روی هر سیـستم علت سخت افزاری نصب و اجرا شود. در ابتدا نام آن را Oak گذاشتند اما بعد از این وکلای کمپانی اعلام کردند این نام قبلا بوسیله زبان دیگری ثبت شده است نام جاوا را برای آن برگزیدند. جاوا نام جزیره ای در اندونزی در جنوب شرق آسیاست که قهوه های آن معروف است. نقل است که جمز گاسلینگ وقتی با دوست ها در حال میل کردن قهوه اندونزیایی بود با دیدن نام جاوا روی بسته قهوه، جاوا را به عنوان نام زبان خود برگزید.
۲) هر پروگرام نویس جاوا باید معنی و فرد د JVM، JRE و JDK را بداند.
JDK مخفف Java Development Kit است در واقع بسته ای است که برای برنامـه نویسی جاوا به آن نیاز دارید. این بسته، حاوی کتابخانه های جاوا، کامپایلر جاوا، دیبچنانچه جاوا، مجموعه ای از وسائل های دیگر است که در توسعه برنامه جاوا شاید به آن نیازمند شوید. JRE نیز مخفف Java Runtime Environment است در واقع زیرمجموعه ای از JDK است که برای اجرای پروگرام های جاوا به آن نیاز دارید. به جمله دیگر، چنانچه تنها قصد اجرای یک برنامه جاوا را دارید قبل از آن باید JRE را روی سیـستم نصب بکنید . ولی چنانچه قصد تولید یک برنامـه را دارید به مفهوم می خواهید برنامـه ای بنویسد، آنرا کامپایل و اجرا بکنید می بایست JDK را نصب کرده باشید. JRE زیرمجموعه ای از JDK است و زمان ی شما JDK را نصب بکنید JRE هم به عنوان قسمت ی از آن نصب می شود. JVM مخفف Java Virtual Machine است که به آن اتومبیل مجازی جاوا گفته می شود. JVM مسئولیت اجرای بایت کدهای پروگرام (کدهای کامپایل شده) را به عهده دارد و خود پارت ی از JRE است.
۳)هر برنامـه نویس جاوا بایستی ورژن های مختلف زبان جاوا کاربر د آنها را بداند.
جاوا به صورت رسمی در سه ورژن ارایه می شود الف-جاوای استاندارد که به آن Java SE گفته می شود ب-جاوای میکرو که به آن Java ME گفته می شود ج-جاوای Enterprise که به آن Java EE گفته می شود. جاوای استاندارد نسخه پایه جاواست حاوی کتابخانها های اصلی جاوا می شود، کتابخانه هایی که برای نوشتن هر برنامه جاوا (چه آسان باشد و چه پیچیده) به آن نیاز دارید. جاوای میکرو ورژن ای از جاواست که برای برنامـه نویسی روی موبایل ، لوازم خانگی، و سخت افزارهای ویِژگزینشه مصرف می شود. جاوای Enterprise ورژن ای از جاواست که برای برنامـه نویسی روی سرور مصرف می شود. این برنامـه ها عموما تحت وب هستند اکثرا ت تعداد فرد ان زیاد دارند.
۴)هر برنامـه نویس جاوا باید پکیج های اصلی جاوای استاندارد را بشناسد.
پکیج java.util حاوی مجموعه ای از کلاسها و اینترفیسهای عمومی و کاربر دی است. پکیج java.io java.nio حاوی مجموعه ای از کلاسها اینترفیسها برای ورودی خروجی در پروگرام های جاواست. پکیج java.security حاوی کلاسها اینترفیسهای مربوط رمزنگاری، رمزگشایی است. پکیج java.sql و javax.sql حاوی کلاسها اینترفیسهای لازم برای رابطه با پایگاه داده است. پکیج java.util.concurrent حاوی کلاسهایی برای پیاده سازی و کنترل همزمانی و مصرف از Thread در جاواست. پکیج javax.script جهت اجرای اسکریپتها و پروگرام هایی است که با زبانهای اسکریپتی نوشته شده اند. javax.swing و java.awt پکیجهایی حاوی کلاسها اینترفیسها برای ایجاد واسط فرد ی می باشند .
۵)هر برنامـه نویس جاوا باید واسط های کاربر ی مختلف ی که در جاوا وجود دارد را بشناسد.
در جاوا انواع مختلف ی از واسط فرد ی را می توان ایجاد نمود که عبارتند از : اپلت، واسط فرد ی سیـستم ی، Java Web Start، صفحات دینامیک وب. اپلتهای پروگرام های جاوایی هستند که واسط کاربر ی آنها در مرورگر وب نمایش داده می شود (شبیه Flash). واسط کاربر ی سیسـتم ی، واسط فرد ی است که برای پروگرام های رومیزی شبیه آن چیزی که اکثرا پروگرام های ویندوز یا لینوکس دارند مصرف می شود. Java Web Start را احتمال دارد بتوان شکل دیگری از اجرای پروگرام های رومیزی قلمداد نمود Java Web Start امکان می دهد تا یک برنامه رومیزی را از طریق کلیک کردن روی لینک وب اجرا نمود. نوع انتها واسط کاربر ی واسط کاربر ی وب است که با مصرف از زبان جاوا می توان به صورت دینامیک آنرا ایجاد نمود.
۶)هر پروگرام نویس جاوا باید مسیر یادگیری جاوا را بداند.
طبیعی است که هر فردی برای یادگیری جاوا بایستی ابتدا جاوای استاندارد یعنی همان Java SE را بیاموزد. بعد از آن، می تواند سراغ جاوای میکرو (Java ME) ، اندروید یا برنامـه نویسی وب برود. هیچ یک از این سه پیشنیازی به جز جاوای استاندارد ندارند. در مرحله بعد، دانشجو می تواند به سراغ پروگرام نویسی Java EE برورد باید دقت بکنید که برنامـه نویسی وب سری ی از Java EE محسوب می شود و در اکثرا ٌ منابع به صورت غیر رسمی به عنوان پیش نیاز Java EE نام برده می شود که از نظر بنده صحیح است. به مفهوم قبل از اینکه دانشجو تکنولوژیهای دیگر Java EE را بیاموزد می بایست مفهوم ها برنامـه نویسی وب در جاوا را آموخته باشد.
۷)هر پروگرام نویس جاوا می بایست Java SandBoxرا بداند.
به محیط اجرای اپلت گفته می شود که حاوی سطوحی از مجوزهای امنیتی است که معین می نماید اپلت به کدامیک از منابع سیسـتم دسترسی دارد. وجود sandbox از نفوذ هکرهایی که با استفاده از اپلت قصد نفوذ و خرابکاری دارند پیشگیری می نماید .
۸)هر پروگرام نویس جاوا باید Java HotSpot رابداند.
قسمت ی از JVM است که کار آن سئو کدهای کامپایل شده بر طبـق پلتفرمی (سیـستم علت ی) که کد روی آن اجرا می شود است. بهینه سازی که HotSpot انجام می دهد حاوی گاهی تنظیمات جهت اجرای سریعتر کد به حداقل رساندن سربار حاصل از اجرای پارت های با کارایی پایین است.
۹)هر پروگرام نویس جاوا بایستی OpenJDK را بشناسد.
JDKای که به صورت رسمی بوسیله مجموعه اوراکل انتشار می یابد به صورت کامل منبع باز نیست علت آن این است که بخشهایی از آن JDK توسط مجموعه های ثانوی تهیه و تولید شده با مجوز (licence) مفرق ی در اختیار شرکت اوراکل (سان میکروسیـستم ز) قرار داده شده است. پس مجموعه اوراکل حق انتشار سورس آنها را همراه با JDK ندارد. OpenJDK مشابه Oracle JDK است با این فرق که پارت هایی که Oracle JDK منبع باز نیستند در OpenJDK منبع باز هستند .
۱۰)هر برنامـه نویس جاوا بایستی ، Assertion و Logging را بداند.
از JDK 1.4 خصوصیتی به جاوا اضافه شده که به آن Logging گفته می شود. Logging امکان می دهد تا لابلای کدهای اجرایی برنامـه عبارات ی متنی را معین نمود تا در زمان اجرای پروگرام در کنسول پروگرام ، در فایل، در پایگاه داده یا هر منبع دیگری نوشته شوند. این عبارات به مدیر نرم افزار امکان می دهد تا وضعیت اجرای پروگرام ، خطاهای احتمـا لی در حین اجرای پروگرام ، یا وضعیت کاربر ان پروگرام کارهایی که آنها در برنامـه انجام داده اند را پیگیری نماید . در تنظیمات Logging به آسانی می توان آنها را فعال یا غیرفع ال کرد یا اینکه مقصد پیام را کنسول پروگرام ، فایل، پایگاه داده یا به هر جای دیگری تغییر داد.
Assertion خصوصیتی است که به پروگرام نویس امکان آزمایش پروگرام را می دهد در واقع عبارات assert لابلای کدهای برنامـه نوشته می شوند یک شرط را تحلیل می کنند در اجرای برنامـه چنانچه شرط برقرار نباشد خطا تولید می نماید .
دیدنی است بدانید بر اساس نظر سنجی از ۲۰ پروگرام نویس جاوای استاندارد در ۵ شرکـت ی که نویسنده مفهوم ها پیشرفته را آموزش داده و مشاور آن شرکـت ها بوده است نتایج زیر استخراج شده است.
آذر ۱۰, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای معرفی طرح توجیهی راه اندازی رستوران سنتی بسته هستند
معرفی طرح توجیهی راه اندازی رستوران سنتی در این مطلب می خواهیم به معرفی طرح توجیهی رستوران سنتی برای شما...مهر ۰۱, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای دسترسی محدود کودکان پناهنده به آموزش/ خودداری مدارس انگلیس از پذیرش دانش آموزان پناهنده بسته هستند
شهریور ۳۱, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای اردوی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه امیرکبیر هفته آینده برگزار میمی شود بسته هستند
شهریور ۳۰, ۱۳۹۷ دیدگاهها برای رکابزنی ۲ عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه از دریاچه ارومیه تا دریاچه وان بسته هستند